""

Családi ügyek

Házastársi hűtlenség

Aggódik, hogy megcsalja a párja?

Akár tanácsadással, akár diszkrét és hatékony partnerhűség vizsgálatattal az Ön segítségére lesznek. A megcsalás kiderítése nehéz feladat egyedül.

Hívjon még ma, ne legyen egyedül a probléma kezelésében!
Hűségteszt, hűségpróba:

Ha szeretne megbizonyosodni párja hűségéről vagy hűtlenségéről, az egyik legbiztosabb megoldás a hűségpróba.
Egy hűségteszttel megerősítheti vagy kizárhatja gyanúját, feltételezését.
A hűségteszt végrehajtása előtt egy minden részletre kiterjedő, személyes megbeszélés keretében határozom meg a feladat szakaszait az Ön igényeinek megfelelően.
A konzultációt követően megszervezem a kapcsolatfelvételt a célszeméllyel, majd a nyomozás lezártával átadom Önnek a megfigyelés során talált bizonyítékokat.

Az „áldozatok” azokat a személyeket jelentik, akik – egyénileg vagy közösen – sérelmet szenvedtek, beleértve a testi vagy szellemi sérülést, érzelmi szenvedést, gazdasági veszteséget, vagy alapvető jogaik lényeges csorbítását olyan cselekmények vagy mulasztások által. Az áldozattá tehetnek valakit: személyi kör, az ember kapcsolata a szociális környezettel, a képzettség, valamint a tér és az idő, mint objektív adottságok.

Előzzük meg az áldozattá válást!

A megelőzés nagyon fontos kérdése, hogy a gyermekeket a számukra alkalmas módon az óvodákban és az általános iskolákban oktassuk a sérelmükre elkövethető szexuális bűncselekményekről: hogy kialakítsuk bennük a tudatos viselkedésformákat (hogyan tudjanak „nem”-et mondani); hogy óvatosan, együttérzően arra bátorítsuk őket, hogy mondják el, ha ilyesmi már megesett velük. Nagyon fontos, hogy a gyermekek tanítása mellett a szülőket és a tanárokat is kellőképpen tájékoztassuk.

Iskoláknak, különböző létszámú és korú közösségeknek igény szerint prevenciós oktatást tartok.

Magánnyomozóként és a korábbi
munkám során,  közvetlenül vettem részt bűnügyi felderítésekben – ifjúságvédelem, rablás, kábítószer bűnözés, prostitúció elleni szolgálatoknál – valamint olyan személyekkel kerültem kapcsolatba, akik maguk is bűncselekmény áldozatává váltak.
  Hívjon most: +36 70 397 6666

A családon belüli erőszak azt értjük, ha az egyik családtag, házastárs-élettárs vagy ex-partner kísérletet tesz, vagy meg is valósít olyan magatartásokat, amelyekkel a másik fél fölött testi, anyagi vagy jogi hatalmat tud gyakorolni.

Az erőszakot tágan kell értelmezni: beletartozhat verekedés, szidalmazás, súlyos testi sértés, életveszélyes fenyegetés, terrorizálás, gyermekbántalmazás.

Az oldalon sütiket használunk: alapvető, anonim adatokat gyűjtünk látogatóinkról és elemezzük a weboldalunk forgalmát. Ha az "Elutasítom" gombra kattint, semmilyen sütit nem használunk.

További információ