Magánnyomozás

Magánnyomozási szolgáltatásainkat a jobb átláthatóság érdekében aloldalakra bontottuk:

A magánnyomozásról:

Mit jelent a magánnyomozás és hogyan zajlik?

A nyomozószervek nyílt eljárásaival ellentétben a magánnyomozói tevékenység hatékonysága abban rejlik, hogy a magánnyomozó diszkrét módon erősen az adott ügyre, annak minden résztvevőjére és tényezőjére koncentrálva közelíti meg az adott ügyet. Ezzel nagyon sok esetben Ön, ügyfelemként rövidebb idő alatt juthat hiteles információkhoz legális úton.
Fontos, hogy olyan ügyekben is megoldást tudok kínálni, amelyekben nem szeretné, hogy adatai nyilvánosságra kerüljenek, mert ez Önt vagy üzleti partnerét hátrányosan érintené.

Mit tartalmaz a magánnyomozói tevékenység?

Megbízási szerződés keretében az Ön jogos érdekében járok el legjobb szakmai tudásom szerint, jogi felelősségem teljes tudatában.

Az Ön üzleti tevékenységét vagy magánéleti kérdéseit érintő ügyekben az Ön egyedi igényeit maximálisan figyelembe vevő megbízási szerződés alapján a következő tevékenységeket végzem: üzleti partnerek vagy magánéleti kapcsolatokban szereplő személyek hitelességének ellenőrzéseróluk hiteles adatok gyűjtése és elemzése, hitelesnek vélt dokumentumok hitelességének ellenőrzése, múltbeli vagy vélhetően tervezett események felderítése, feltérképezése és pontos szakami dokumentálása.

Magánnyomozói tevékenységemet a teljes önállóság, a teljesen rugalmas időkezelés, a pontosság, az összefüggések feltárásának professzionális képessége és a szakmai kereteken belül megengedett szabad módszerválasztás jellemzi. Ezek a paraméterek teszik lehetővé azt, hogy az Ön számára a lehető leghatékonyabban végezzem magánnyomozói munkámat.

  A magánnyomozás ára:

Minden ügyben teljesen egyedi árajánlatot készítek a leghatékonyabb megoldási módra kidolgozottan.
Az árajánlatban figyelembe veszem az ügyhöz kapcsolható összes olyan tényezőt és alternatívát, amely befolyásolja az ügy eredményes megoldását, és ennek alapján azt az árajánlatot várhatja tőlem, amely a leghatékonyabb megoldás költségét jelenti az Ön számára.

A megbízási díjat több fontos tényező befolyásolja:

1. az ügy jellege (szakmai
szempontok szerint pl. adatok gyűjtése és ellenőrzése, dokumentálás,
események megfigyelése alapján hiteles információk nyújtása)

2. a problémának megfelelő alkalmazható módszerek

3. a magánnyomozói munka összetettsége

4. a helyszín vagy helyszínek jellemzői (utazási költségek, idő, helyszínek közötti ingázás)

5. a megbízó egyéni igényei (pl. hírigény, hírek gyakorisága, a megbízó egyedi kérései)

6. Diszkréció, törvények által megszabott titoktartási kötelezettség vállalása, személyiségi jogok maximális figyelembevételével

Hogyan válhat az ügyfelemmé?

Magánszemélyként vagy cégvezetőként, céges alkalmazottként is felkérhet ügyének megoldására. Korábbi elégedett partnereim közé tartoznak magánszemélyek, biztosító társaságok, bankok, egyesületek, betéti társaságok, stb.

Kérjen személyes konzultációt!

Alapelveim magánnyomozói, személyvédelmi munkám során:

 • A megbízás során megszerzett információkat, dokumentumokat kizárólag a megrendelő részére adom át
 • A megbízás során megszerzett információkat, dokumentumokat kizárólag a megrendelő részére adom át
 • a Ön, mint megbízó érdekei szerint a megbízást a legköltséghatékonyabban végzem
 • Ügyének kezelésében több lehetőséget kínálok fel, majd egyeztetés után az Önnek leginkább megfelelő eljárást választom a maximális diszkréció betartásával

Az ajánlatkérés menete:

 1. Kérem, írjon üzenetet a weboldalon keresztül, vagy hívjon fel
  telefonon, hogy egyeztessünk egy időpontot személyes konzultációra.
 2. Magánnyomozásra árajánlatot kizárólag személyes
  konzultáció után tudok adni. A telefonos beszélgetés alkalmával az ügy
  jellegét megemlítheti, de személyes adatokat, információkat,
  konkrétumokat, kérem, hogy ne közöljön!

  Miért? - az Öntől felvett
  megbízás bizalomra épül, ezért a személyes találkozás a megbízásra adott árajánlat előtt elengedhetetlen - a személyes konzultáción részletesen válaszolok minden Önben felmerülő kérdésre - a bizalmasan megosztott információkat a törvényesség betartásával, maximális diszkrécióval kezeljük - minden megbízás egyedi, ezért számos körülményt, az ügyhöz kapcsolódó sajátosságot figyelembe kell venni ahhoz, hogy tudjuk, milyen módszereket kell alkalmaznunk ügyének sikeréhez. Ehhez alapos beszélgetésre van szükség.
  Ennek alapján lesz az árajánlat korrekt, releváns, az Ön ügyének igényeinek megfelelő.

Az oldalon sütiket használunk: alapvető, anonim adatokat gyűjtünk látogatóinkról és elemezzük a weboldalunk forgalmát. Ha az "Elutasítom" gombra kattint, semmilyen sütit nem használunk.

További információ