Kintlévőség kezelés

Napjainkban szinte minden vállalkozásnak, magánszemélynek vannak kintlévőségeik. Cége hosszú távú fennmaradásának egyik legfontosabb feltétele a minél kevesebb kintlévőség. 

Mit tehet, ha nem fizet az adósa?

Könnyű elveszni a kintlévőségei között, az Önnek tartozók elérhetőségeinek keresésében.

Ha Önnek, sem dolgozóinak sincs idejük, szakértelmük ahhoz, hogy tartozásaik kezelésével és adósaik megkeresésével töltsék idejüket,
bízza szakemberre az adósságbehajtást, a valós eredményekért!

Hatékony követeléskezelés jogszerű és tisztességes eszközökkel

Hogyan zajlik a követelésbehajtás?

Ha nem tudja elérni őket, felkutatom az adósok minden elérhetőségét és egyeztetek velük:  segítem az egyértelmű kommunikációt Ön és adósa között -  a konfliktusmentes gyors megoldásért.
Nyomon követem kintlévőségeit és kezelem behajtási ügyeit.
Környezettanulmányt végzek, ezáltal többet tudhat meg ügyfele fizetőképességeiről. Feltárom az adós fellelhető, esetleg eltitkolt vagyonát.

Az adósságbehajtás részeként segítem a kompromisszum kialakítását, ha az adós nem tud egyszerre fizetni - mindeközben az Ön érdekeit tartom szem előtt, amelyek az én érdekeim is, hiszen Ön nem óradíjat, hanem az elért eredményért, a visszaszerzett pénzéért fizet. A kintlévőség kezelés célja az 

Ha nem jutunk megegyezésre, segítek a végrehajtás elkezdésében is:
a megszerzett információk birtokában ügyédi partnereimmel egyeztetve javaslatot teszek a nem együttműködő adósnál a  feljelentés megtételére, peres vagy felszámolási eljárás elindítására. Ehhez rendelkezésükre bocsájtom a megszerzett bizonyítékokat.

Spóroljon időt!

A felesleges köröket kiiktatva, mindig a leghatékonyabb úton járok el. Mindeközben Ön foglalkozhat egyéb feladataival, tudva, hogy kintlévőségei már nem jelentenek kockázatot.

Előzze meg a konfliktusokat!

Egy külső fél bevonásával, az adósa helyzetének átfogó megismerésével könnyebben megoldhatóak a konfliktusok. Célom az Ön be nem folyt bevételének visszaszerzése, miközben egy mindkét fél számára elfogadható megoldást dolgozok ki követelései behajtására.

Növelje a pénzáramlást gyorsan!

A késedelmes fizetések kezelésével lecsökkentheti a kiszámlázott és a valós, befolyt bevételek közötti különbséget. Bízza a kintlévőség kezelést szakemberre!

Kérem üzenetküldés előtt vegye figyelembe, hogy más követeléskezelő cégekkel semmilyen kapcsolatban nem állok.
Ha Ön tartozik valakinek  és  levelet kapott egy behajtó cégtől, keresse az illetékes adósságbehajtó irodát.

""

Az oldalon sütiket használunk: alapvető, anonim adatokat gyűjtünk látogatóinkról és elemezzük a weboldalunk forgalmát.

További információ