Információszerzés

Csalásra, megtévesztésre, negatív manipulációra gyanakszik? Megelőzheti a bajt.
Forduljon hozzám szakmai segítségért!
Ha Ön előtt még rejtve maradt információkra van szüksége partnereiről, vagy egyszerűen csak több biztosítékot szeretne leendő üzleti partnereivel kapcsolataban, akkor maximális diszkréció mellett számíthathatékony segítségemre.
Az előzetes információszerzés megvédheti Önt attól, hogy átverés, csalás, manipuláció áldozata legyen!

A magán és üzleti információk hitelességévizsgálatát a kockázati tényezők alapos vizsgálatával végzem. Ezek a vizsgálatok rendkívüli mértékben csökkentik az ügyfeleimet érhető visszaélések kockázatát. Keressen bizalommal, ha szeretne biztos lenni abban, hogy az üzleti döntései alapját ellenőrzött, megbízható információk képezik.

A vonzónak tűnő, ám sokszor csapdákat rejtő üzleti lehetőségek és ajánlatok ellenőrzését rám bízhatja. Segítségemmel képes lesz feltárni leendő üzleti partnerei hátterét.

Perspektívát nyújtó biztonságos üzletek megkötéséhez elengedhetetlen az
üzleti partnerek ellenőrzése szerződéskötés előtt, számla befogadásakor vagy a fizetési folyamat során. Célszerű nemcsak a jelenlegi ügyvezetési kör vizsgálata hanem a korábbi vezetőség ellenőrzése is. Segítek abban, hogy leendő üzleti partnereit biztonságosan kiválaszthassa ezáltal befektetései megtérüljenek és céljai megvalósulhassanak. 

Megbízhatósági vizsgálat:

Ügyfeleim üzleti partnereinek vagy alkalmazottainak előéletére, életvitelének és megbízhatóságának vizsgálatára is kiterjed az ellenőrzés, ezzel biztosítva azt, hogy Ön ügyfelemként megbízható, korrekt, az előre ismerhető kockázati tényezőktől mentes alkalmazottra leljen.
 Az Ön által átadott, leendő üzleti partnerére vonatkozó dokumentumok hitelességi vizsgálatát is tartalmazhatja az ellenőrzés, amennyiben Ön erre igény tart.
Bizonyosodjon meg róla, hogy valóban megbízható emberrel dolgozik!

Életvitel-előélet és Megbízhatósági vizsgálatot folytatni az alábbiakban célszerű:
  • Munkaügyben cégvezetőknek, beosztások betöltése előtt.
  • Bizalmi pozíció betöltése előtt, alkalmazottak felvétele előtt. Véletlenszerűen a már     alkalmazásban vagy felvétel előtt álló dolgozóknál ajánlott a potenciális jelölt átvilágítása.
  • Önéletrajz hitelessége tekintetében.
  • Üzleti partnerrel kötött megállapodás aláírása előtt és alatt.
  • Működő projektek és céges üzleti partner ellenőrzése.
  • Párkapcsolat, házasságkötés létesítése előtt, alatt.
  • Gyermekek megbízhatósága (drogozás megelőzése, bűnözői körök elkerülése).
  • Ha megérzéseinek alátámasztásárabizonyítékokra van szüksége.
Kapcsolat 
""

Az oldalon sütiket használunk: alapvető, anonim adatokat gyűjtünk látogatóinkról és elemezzük a weboldalunk forgalmát. Ha az "Elutasítom" gombra kattint, semmilyen sütit nem használunk.

További információ