Személyvédelem

Mit nyújtok Önnek a személyvédelem területén?

14 éves korig

Iskolás kortól rám bízhatja gyeremkét, ha edzésre, különórára, születésnapra, összejövetelre megy.

Gyermek testőri szolgáltatás

Amit nyújtok:

  • Kísérés autóval vagy autó nélkü
  • Ellenőrzőm ,hogy nem keverdik-e olyan társaságba, ahol veszélyezteti az alkohol vagy a kábítószer.
Segítek abban, hogy Ön is és gyermeke is felszabadult lehessen! 
Gyermekét biztonságban tudhatja, ha hozzám fordul!
14 -17  éves kor között

Children bodyguard

14-17 éves gyermekét teljes biztonságban tudhatja és közben engedékenyebb szülő lehet, ha hozzám fordul bodyguard személyvédelmi szolgáltatásért! 

Leplezett vagy nyílt megfigyeléssel és kíséréssel megelőzzük, hogy gyermeke veszélybe kerüljön: droggal találkozzon, belekössenek, balhéba keveredjen! 

Elkísérjük bármilyen alkalomra - party, fellépés, különóra, születésnap, szórakozóhely - és ott védelmet biztosítunk, megelőzzük azt hogy veszélybe kerüljön

 veszélyhelyzetek megelőzése
 előzetes információgyűjtés

Előzetesen felmérjük  a környezetet biztonsági szempontból.

ÖN NYUGODTAN ALUDHAT, MIKÖZBEN TINÉDZSER GYERMEKE SZABADON DE BIZTONSÁGBAN SZÓRAKOZHAT!
Testőri szolgáltatás

Nyugalmat és védelmet keres? Egy testőr felbérlése okos lépés mindenki számára, akinek fontos a teljes biztonság - indokolt lehet akár munkaköre miatt, üzleti partnere, családja védelmére vagy valamilyen más okból fennálló veszélyeztettség estén. 

Ne keressen tovább, a Palisei Security professzionális testőri szolgáltatása garantálja biztonságát. Magasan képzett és tapasztalt testőreink diszkrét és megbízható védelmének köszönhetően nyugodtan pihenhet, tudva, hogy jó kezekben van. Testőr partnereink képzettek a személyvédelem különböző formáiban, és mindent megtesznek, hogy Önt megóvják a potenciális fenyegetésektől.  Sokirányú tapasztalatuknak és képzettségüknek köszönhetően bármilyen felmerülő helyzetet professzionálisan és hatékonyan kezelnek. 

Vegye fel velem a kapcsolatot még ma, ha többet szeretne megtudni szolgáltatásainkról, és szeretne testőrt fogadni az Ön és szerettei vagy üzlettársai védelmére!

VIP protection
valamely rendezvényhez, eseményhez, programhoz kapcsolódó részidős személybiztosítás 
utazás személybiztosítása
Magánszemély
védelme és kísérete
""

Az oldalon sütiket használunk: alapvető, anonim adatokat gyűjtünk látogatóinkról és elemezzük a weboldalunk forgalmát. Ha az "Elutasítom" gombra kattint, semmilyen sütit nem használunk.

További információ